Buszfesztivál kilencedszer

iho/közút   ·   2012.03.18. 15:00
00

Az április 26-án megrendezendő találkozónak idén is a tököli repülőtér ad otthont. Átnézve a rendezvény hivatalos honlapján lévő terjedelmes kiállítói listát, bizakodhatunk benne, hogy idén is sok kiállító teszi tiszteletét a kiállításon. Mivel a hazai buszos cégeknek szinte kötelező részt venniük ezen a rendezvényen, ezért biztosak vagyunk benne, hogy hazai gyártó nem marad távol a rendezvényrtől. A korábbi évekhez hasonlóan mindenki igyekszik valami újdonsággal kirukkolni a találkozóra: a Kravtex az Econellel, a Molitus pedig várhatóan a norvég megrendelésre készült S91-essel fog megjelenni.

A jó hangulat és a rengeteg busz idén is garantált<br/>(fotó: Istvánfi Péter)

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.