Csütörtökig még olcsóbb az Interrail-bérlet!

iho/vasút   ·   2019.08.10. 18:00
interrail0

Az egyországos bérlettel szemben – amelyik egy konkrét országra érvényes – a globál elnevezésű bérlettel harmincegy tagállamban lehet korlátlanul utazni vasúton, néhol még egyes magánvasutak járatain is. Az Interrailt akár az egész család igénybe veheti európai utazásához. A felnőtt bérletet váltó utas kíséretében egy vagy két, mindkét szülő kíséretében összesen négy 12 év alatti gyerek utazhat ingyen. A felnőtt bérlet árához képest a 28 év alatti fiatalok és a 60 év feletti idősek jelentős kedvezménnyel utazhatnak. Idei újdonság, hogy már nem csak egy, de két, illetve három hónapos érvénytartammal is váltható globálbérlet.

Az Interrail bérleteket elfogadó országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Macedónia, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország.

Az Interrail bérlet megváltása további kedvezményeket is biztosít az utasoknak, például ingyenes vagy kedvezményes utazást egyes autóbuszvonalakon, hajójáratokon, kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget egyes szállodákban, ingyenes vagy kedvezményes belépőt az állami vasúti múzeumokba, kedvezményes múzeumi és egyéb belépőket, kedvezményes városnéző programokat.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek