Demonstráció miatt elterelik a 105-ös buszt vasárnap

iho/közút   ·   2012.02.03. 10:17

Február 5-én, vasárnap 15.00 órától várhatóan 17.00 óráig a Hősök tere – Andrássy út – Opera útvonalon demonstrációt rendeznek, ezért a 105-ös autóbuszok módosított útvonalon közlekednek – tájékoztatta az ihót a BKV.

A Gyöngyösi út irányában a Bajcsy-Zsilinszky út – Podmaniczky utca – Munkácsy Mihály utca – Szondi utca – Gundel Károly út – Állatkerti körút – Hősök tere – Dózsa György út terelt útvonalon haladnak, így nem érintik a Bajcsy-Zsilinszky út, az Opera, az Oktogon, a Kodály körönd és a Bajza utca megállókat. Az ideiglenes megállóhelyek: Arany János utca, Podmaniczky utca, Nyugati pályaudvar (Podmaniczky utca), Izabella utca, Szinyei Merse utca, Bajza utca, Munkácsy Mihály utca és a Dózsa György út.

Az Apor Vilmos tér irányában a buszok a Szondi utca – Bajza utca – Podmaniczky utca – Bajcsy-Zsilinszky út – József Attila utca terelt útvonalon haladnak, így a Hősök tere, a Bajza utca, a Kodály körönd, az Oktogon, az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út megállókat nem érintik. Az ideiglenes megállóhelyek: Dózsa György út, Rippl-Rónai utca, Podmaniczky utca, Szinyei Merse utca, Izabella utca, Nyugati pályaudvar (Podmaniczky utca), Bajcsy-Zsilinszky út, Arany János utca.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.