Égett egy busz Ózdon

iho/közút   ·   2019.07.09. 12:15

Információink szerint az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (ÉMKK) KKD-484 rendszámú, MAZ 103.065 típusú városi busza gyulladt ki. A 2006-ban Fehéroroszországban gyártott kocsi kalandos történettel rendelkezik. 2006 őszén vette állományba a Hajdú Volán. 2009 nyarától a Volánbusz-alvállalkozó Color Tours vette bérbe, így a busz Budapest környékén dolgozott 2015 októberéig. Ekkor került vissza a Hajdú Volán-jogutód ÉMKK-hoz, de már nem a Hajdúságba, hanem Nyíregyháza helyi járataira. A szabolcsi megyeszékhelyről 2018 elején, az új MAN CNG-buszok forgalomba állításával helyezték át a borsodi régióba, Ózdra.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy menetrend szerinti autóbusz motortere Ózdon, a Szenna utcában, a busz végállomásánál. A lángokat a sofőr két porral oltóval eloltotta. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral a motorteret visszahűtik. A buszon nem voltak utasok – számol be honlapján a Katasztrófavédelem.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.