Együttműködik az airBaltic és a Bulgaria Air

iho/repülés   ·   2024.05.20. 08:20
00_air_baltic_codeshare

Lettország nemzeti légitársasága, az airBaltic és a Bulgaria Air code-share megállapodást kötött: ez mindkét légitársaság utasainak nagyobb rugalmasságot jelent.

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója elmondta:

„Nagyon örülünk a code-share megállapodásnak a Bulgaria Airrel, nem sokkal azután, hogy megnyitottuk a Riga–Szófia-járatot. Az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy az airBaltic-utasok igénybe vegyék a Bulgaria Air hálózatát, a Bulgaria Air utasainak pedig könnyen elérhetővé vált az airBaltic összes európai járata.”

Hristo Todorov, a Bulgaria Air igazgatótanácsának elnöke hozzátette:

„Ezzel a code-share együttműködéssel utasaink zökkenőmentes kapcsolatokat élvezhetnek hálózataink között, új utazási lehetőségeket nyitva Európa-szerte, közvetlen járatok révén Rigából olyan kulcsfontosságú skandináv célpontokra, mint Stockholm, Oslo, Koppenhága és Helsinki.”

Az airBaltic járataival már több mint százharminc desztináció érhető el Riga, Tallinn, Vilnius, Tampere és Gran Canaria (szezonális) bázisról Európa, a Közel-Kelet és Észak-Afrika irányába.

Ráadásul hamarosan megújul és új funkciókkal bővül a légitársaság mobil applikációja, könnyebben kezelhetővé téve a foglalások, járatok nyomon követését, extra szolgáltatások hozzáadását és a digitális beszállókártya elérését. A jelenlegi applikációt már több mint 250 ezer felhasználó vette igénybe éves szinten és több mint 150 ezren havi rendszerességgel használják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.