Éljenek a folyami hajósok!

H. Szabó Sándor   ·   2016.04.17. 15:38
folyam_hajo0

Országszerte a folyókon április 17-én, színes programokkal ünnepelték meg sok helyen, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (MAHOSZ) kezdeményezésére elindult Folyami Hajósok Napját. A nagy tavaszi kirajzás keretében, ingyen utazhattak azok érdeklődők akik felfértek a hajókra, gyönyörködhettek a vízről, a parti tájak szépségében, megismerkedhettek a hajókkal és a személyzet munkájával. H. Szabó Sándor megmutatja, hogyan néznek ki, milyenek a dunai hajók egy része a magasból, ahogy naponta a madarak is láthatják.

A képre kattintva galéria nyílik (a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.