Embereket gázoltak el az M7-esen

iho   ·   2015.07.08. 10:36

A Katasztrófavédelem az Útinformra hivatkozva közölte: az M7-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 8-as kilométernél egy műszaki hibás autó mellett várakozó utasokból több embert elgázoltak. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták. A sérültek állapotáról egyelőre nincs hír. A torlódásban háromszáz méterrel távolabb egy kisteherautó és egy autó ütközött össze. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére a középső sávokat lezárták, így az öt sávból csak három sáv járható. Nagy a dugó. A balesetekhez a törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört járműveket és biztosítják a helyszínt a munkálatok ideje alatt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek