Eredményes diéta illóolajok segítségével

iho   ·   2020.05.08. 10:01

(x)

Vagyis rámutatunk a különféle illóolajok jótékony hatásaira, emellett pedig konkrét receptet is mutatunk neked, aminek az alkalmazásával könnyebben állhatsz ellent az „éhség-rémség” kísértésének.

Fogyókúrázni úgy is lehet, hogy közben kellemesen érzed magad

Sok-sok lemondás, szenvedés és kegyetlen éhezés. A legtöbbeknek ezek a cseppet sem pozitív körülmények ugranak be a fogyókúra szó hallatán. Pedig egyetlen paradigmaváltással meg tudod fordítani azt, ahogyan a diétára gondolsz.

Sokkal inkább célszerű egyfajta kalandként, kihívásként tekinteni a fogyókúrára. Kipróbálsz valamit, aminek a hatására egészségesebbnek, fittnek és boldogabbnak érezheted magad. Mindezt ráadásul olyan eszközökkel is támogathatod, amelyek elsőre talán nem is jutnának az eszedbe.

Az illóolajok párologtatására használható készülékkel segítheted a diétád eredményességét

Természetesen nem szeretnénk rózsaszín ködbe burkolni a fogyókúra fogalmát. Diétázni sokszor nem könnyű, mert szakítani kell a régi szokásokkal, újakat kell kialakítani, és bizony sok esetben a farkaséhséggel is szembe kell nézni.

Ezeket az embert próbáló kihívásokat sokkal jobban fogod tűrni, ha komfortosabb körülményeket teremtesz magad körül. Ennek pedig az is a szerves részét képezi, amilyen illatokat otthon tartózkodva belélegzel.

A Szellőző shopnál kapható modern diffúzorok, vagyis az illóolajok párologtatására használatos szerkezetek abban lesznek a segítségedre, hogy a lakásban megnyugtató illatok terjengjenek. Olyan aromák, amelyeknek a hatására nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és vidámabb leszel. Vagyis abba a lelki állapotba kerülsz, amely a fogyókúrád sikeressége szempontjából ideálisnak tekinthető.


Mutatunk egy nagyszerű illóolaj-keveréket, hogy jobban menjen a diéta

A recept a következő: keverj össze 3 ml grapefruit (Citrus paradisi) illóolajat, 2 ml édesnarancs illóolajat, (Citrus sinensis), 0,5 ml fahéj illóolajat (Cinnamomum Zeylanicum), továbbá 1ml szegfűszeg illóolajat (Eugenia caryophyllus). Ha ezzel megvagy, akkor a kapott keveréket töltsd ki egy előzetesen már fertőtlenített üvegbe.

Gyakorlatilag a relaxált állapotodhoz vezető tuti elixírt fogod így megkapni, amit akár a zsebkendődre csepegtetve bárhol és bármikor be tudsz lélegezni. A tartós és valóban hatásos eredmény érdekében persze leginkább az otthoni párologtató készülékbe célszerű csepegtetned a keverékből.

Így otthon filmet nézve, a laptopnál ülve, olvasva vagy pihenve észrevétlenül lélegezheted be a megnyugtató aromákat, ennek hatására pedig sikerrel veheted a diétával kapcsolatos akadályokat is.

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.