Értelmetlen zebra az egyetemnél

iho/közút   ·   2012.03.21. 17:51

Jószerivel nem akad ember, aki értené a filtoni egyetem vezetését, mivel sikerült felfesteni a világ legértelmetlenebb zebráját egy zsákutca végén egy alacsony téglafal és egy sövénykerítés mellé – írta meg a The Sun brit lapra hivatkozva a VJM.hu.

Az egyetemnek az volt a terve, hogy megvédi diákjait az autósoktól, és annyira biztosra mentek, hogy gyakorlatilag egy forgalommentes helyre tették az átkelőt. Bár szinte csak bírálói vannak a zebrának, egyes vélemények szerint indokolt az elhelyezése, hiszen az úttest szélén kerékpársávot is kialakítottak.

Totál nevetséges ez az egész. Nem értem, miért került oda, ahova került, de minden reggel jót derülünk rajta. Nyilvánvalóan értelmetlen, de az biztos, hogy ez a világ legbiztonságosabb zebrája - nyilatkozta az egyik diák.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.