Félárú jegy a BNV-re vasúttal érkezőknek

iho/vasút   ·   2011.10.17. 13:29

A MÁV-START Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarokra, valamint Kőbánya felső állomásokra az október 19. és október 23. között megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Vásár rendezvényre utazóknak - áll a vasúttársaság közleményében.

A Budapesti Nemzetközi Vásár rendezvényen idén is rengeteg kiállító várja számos termékkel és szolgáltatással az érdeklődőket, akik a vásár ideje alatt számtalan szórakoztató programon is részt vehetnek.

A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegy legkorábban a rendezvény első napján, október 19-én vehető igénybe, és a visszautazást a rendezvényt követő napon, október 23-án éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy kizárólag a helyszínen történt lebélyegeztetést követően érvényes, amelyet visszautazáskor a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A MÁV-START Zrt. 2011. október 21-23. között a BNV-re utazóknak a rendezvény minél egyszerűbb és kényelmesebb megközelítése érdekében a délelőtti órákban a Budapest Keleti pályaudvarra érkező, valamint a délutáni órákban Budapest Keleti pályaudvarról induló vonatokat a Vásárközpont mellett található Kőbánya felső megállóhelyen is megállítja.

Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak.

Kapcsolódó hírek