Forgalmi változások Győrben

iho/közút   ·   2011.12.01. 09:48

Vasárnap egész napra lezárják a Rónay Jácint utca–Hédervári út–Szövetség utca csomópontot. Emiatt a 6 és 11 jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek, a City1 járatok pedig nem járnak.

A 6-os buszok a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet nem érintik, mert mindkét irányban a Jedlik Ányos híd–Vásárhelyi Pál utca–Egyetemi csarnok mögötti út–Hédervári út útvonalon közlekednek.

A 11-es járatok Bácsa felé az Aradi vértanúk útja–Árpád út–Teleki László utca–Pálffy utca–Schwarzenberg utca–Széchenyi híd–Bácsai út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Zechmeister utca, Klastrom szálló, Híd utca, Rába Quelle fürdő, Széchenyi István Egyetem, Szövetség utca, Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeket, viszont megállnak a Teleki László utca, színház, Schwarzenberg utca megállóhelyeken.

A Révai Miklós utca felé a Bácsai út–Széchenyi híd–Schwarzenberg utca–Pálffy utca–Teleki László utca–Szent István út–Gárdonyi Géza utca útvonalon haladnak a 11-es buszok, ezért nem érintik a Bácsai út, Kertész utca, Szövetség utca, Széchenyi István Egyetem, Stromfeld utca, Erkel Ferenc utca, Petőfi tér, zsinagóga, Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part), Honvéd liget megállóhelyeket, viszont megállnak a Schwarzenberg utca, Teleki László utca, színház megállóhelyeken.

Vasárnap a 6-os és 11-es vonalra váltott egyvonalas bérletjegyek a vonalak teljes hosszán kölcsönösen érvényesek, tudatja utasaival a Kisalföld Volán Zrt.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.