Gázolt a 3-as metró a Nyugatinál, az ajtó ismét nem zárult a Ferencieken

iho   ·   2017.10.01. 17:47

A baleset 16 óra 3 perckor következett be a Nyugati pályaudvari metróállomás Újpest-központ felé vezető oldalán, eddig tisztázatlan körülmények között. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a Lehel tér és a Deák Ferenc tér között pótlóbuszok közlekedtek. Azóta az eredeti közlekedési rend már helyreállt, a metró zavartalanul közlekedik.

Korábban a Ferenciek terén egy Újpest felé haladó, felújított szerelvény vezetője észlelte, hogy egy ajtó nem záródik. A szerelvényt kiállították a forgalomból, azóta a Kőér utcai telephelyen vizsgálják a rendellenes működés okát.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.