Hányszor mondjuk, fölöslegesen stresszel a karácsonyi ajándékok miatt! Irány a webáruházunk, lásd még kincsesbánya

Garai Szakács László   ·   2018.11.25. 19:41
webshop2018_karacsony0

Nem feltétlenül kell közlekedésbolondnak lenni ahhoz, hogy vásároljon webáruházunkban. Elég, ha a megajándékozott vasútbarát, de azt is megértjük, ha úgy gondolja, fölruházza magát stílusos, vagány cuccokkal, a szó átvitt és valódi értelmében is.

Lássuk az idei karácsonyi szezon előtti kínálatot! Ne feledje, minél hamarabb rendel, annál biztosabb, hogy meg tudja venni, amit kinézett.

Könyvek: régi kincsek, és pár újdonság, még az igazi nagy dobások előtt

Stíl Nuovóék egyik nagy gurítása az idén: Dani Szabolcs ezúttal nem egyszerűen csak fényképezett egy albumnyi remeket, hanem beszéltette is kollégáit. A vasak itt csak epizodisták, a főszereplők az emberek.

Ganzok a XIX. századból és a XX. század elejéről, illetve Volt egyszer egy vasút... Ha rám hallgat, ezt a két kötetet most villámgyorsan begyűjti, és nem azért, mert szuper akciós áruk van...

Tegyen hasonlóképpen Attilám albumával is! Nem azért mondom, mert kolléga, hanem mert tény: a negyven mínuszos korosztály legjobb (vasút)fotósa, ha megveszi és végignézi az albumát, azonnal egyetért. Aztán megnézi még egyszer az albumot. Majd egy kis idő után még egyszer. Majd újra, észreveszi az apró részleteket, és már nem is tudja abbahagyni. Csak nézi és nézi a képeit.

Van két gyerekkönyv-ajánlatom is, a Kispöfögők mesekönyvsorozat első két része már kijött a nyomdából. Ez lesz otthon az a mesekönyv, amit mindig olvasni kell, és aminek hatására anya is másképp kezdi figyelni a vonatokat.

A többi föl nem sorolt könyvet is érdemes megnézni, egytől egyig értékes, érdekes, izgalmas olvasnivaló!

Pólóból és baseballsapkából sosem elég
  • Egy kell hétfőre,
  • egy keddre,
  • egy szerdára,
  • egy csütörtökre,
  • egy péntekre,
  • egy szombatra,
  • egy vasárnapra.

Aztán kell legalább három, hogy legyen miben aludni. Kell ugyanezért legalább három anyának. Ez a tizenhárom még csak nem is az alapszett, de legalább „el lehet vele indulni”. Villamos- és dízelvontatás egyaránt feszülhet a keblén, sörhasán, kinek mi jutott, de igazából mindegy is, hiszen mindenkinek, mindenhogyan jól állnak ezek a pólók.

Sapkából is van felnőtt és gyerekméret is, itt is csak azt tudjuk mondani, tárazzon be ezekből, focicsapatos sapkája bármelyik diáknak lehet, de mozdonyos... Épp ezért lesz menőbb a srác a szokásosnál, és ezért fordulhat elő, hogy a sapkával bizony történik valami. Nem feltétlenül rossz, de könnyebb azonnal elővenni egy másikat, mint akkor kapkodni a rendeléssel, amikor már baj van.

Bögrecsárda: teljes a kollekció?

Villamosok, mozdonyok, motorvonatok, gőzösök. Évszakoknak és napszakoknak megfelelően. Azaz kell egy bögre nappalra és éjszakára, és kell egy télre, tavaszra, őszre és nyárra. Az mennyi is, fejenként? Ezt számolja ki ön! Majd rendeljen – minél többet!

Mágnesek: fémes, fás, plasztikos

Tizenegy változat, bagóért. És ezek legalább jól mutatnak a hűtőn! Kosárba az összessel!

Falravalók

A naptárról volt már szó külön is, de most itt van mellette a Stil Nuovo vasúti naptár is, sőt egy remek térkép a történelmi Magyarország vasútvonalairól.

Tudja, mire jó még a jelzőtárcsa a „hagyományos használat” mellett?

Például gyereknevelésre! És itt most egyáltalán nem arra gondolunk, hogy törje szét a hátán ezeket... Sokkal inkább arra, milyen vicces mindig zöldet mutatni a lurkónak, hogy valamit megint jól csinált, ügyes volt...

Aprólékok: amik mindig kellenek

Hol a tollam? Hányszor mondja naponta? Ezért kell legalább háromfajta! Kulcstartóból sem elég egy!

  • Lakáskulcsok,
  • munkahelyi kulcsok,
  • személyzeti wc kulcsa,
  • személyzeti wc-ről lelopott kulcstartót pótló kulcstartó,
  • személyzeti wc-ről lelopott kulcstartót pótló lelopott kulcstartót pótló kulcstartó,
  • személyzeti wc-ről lelopott kulcstartót pótló (...) lelopott kulcstartót pótló kulcstartó

soroljuk még?

Reneszánszukat élik a kitűzők, persze, hogy ezekből is a vonatosak a legmenőbbek!

Itt tud megvenni mindent!

És akkor ne feledjük kiváló magazinjainkat sem:

Sosem késő beszerezni ezeket a lapszámokat, feltéve, ha még van belőlük.

Elérhetőségeink
  • E-mail: iroda@indohaz.hu
  • Telefonszámunk: +36 1 787 5626
  • Címünk: 1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C. IV. emelet
    (A 19-es, 49-es villamosok Csóka utca megállójának közelében, a kelenföldi kocsiszínnel szemben.)

Jó nézelődést, minél több rendelést kívánunk! (Utóbbit magunknak is... ;) )

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek