Határ út, félállomás

iho   ·   2017.06.14. 11:15
00kicsi

Nézzük a legilletékesebbet: a BKK honlapján nincsen hír a munkák befejezéséről, a nevenincs tér átadásáról. A helyszínen erről könnyen meg is győződhetünk: gazdátlan árusítóbódék éktelenkednek kordonnal körbevéve, közöttük burjánzik a gaz. Másfelé fordítva tekintetünket azonban úgy tűnik, elkészültek: a buszok a végleges helyükön fordulnak, a szabaddá vált területeken új a burkolat és vadonatújak az utcabútorok is.

Innen tökéletesnek tűnik a környék<br>A képre kattintva fotógaléria nyílik<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

A munkák azonban megrekedtek a végleges átadás előtti szinten, amit eddig (az elmúlt bő egy évben) nem használhattak az utasok, a gyalogosok, azt továbbra sem tudják. És amit nem használnak, sőt, félbehagynak, az elkezd lepusztulni, elvesztve az újdonság, a kulturáltság varázsát. A szemét szinte ugyanúgy gyarapodik, mint annak előtte, és ne adj′ isten, hogy az új padokat is megtalálják a rongálók. Hiába, az utazóközönséget sem lehet leváltani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.