Hoztunk pár képet a Mecsekből

Vörös Attila   ·   2014.09.09. 20:15
400__IMG_0034__140904_Mecsekpoloske__M62235

Napi két pár személyvonat, heti két pár tolatós a forgalom a vegetáló Godisa–Komló vicinálison. A 47-es vonalon a személyvonatokról még mindig nem szoktak le az emberek, a Rail Cargo Hungaria kiszolgálómenetének is terem némi babér. Lassan beindul a farakodás Mecsekjánosiban, Komlón pedig a kődöntő alá állítanak be kisebb-nagyobb méretű szerelvényeket. A tolatós kedden és csütörtökön közlekedik, reggel érkezik meg Dombóvárról, dél körül pedig indul vissza. Út közben még Sásdot is kiszolgálja, itt is fát rakodnak. Szeptember negyedikén a 235-ös hét üres köves kocsival kelt útnak, Sásdon ezúttal nem akadt dolga. Amíg a kővonatot Komlón megrakták, Mecsekjánosiban fordult meg a gép, itt négy, fával rakott vagon várta a classic Szergejt. Üres kocsik most ide sem voltak.

Magyarszék és Mecsekpölöske között halad Komló felé a reggeli tolatós<br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók: Vörös Attila)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek