Ideiglenesen módosul a vasúti menetrend Bécs és Budapest között

Mávinform   ·   2023.08.05. 09:00
1-es_obbrailjet_iho_01

Az osztrák vasúttársaság, az ÖBB hálózatán végzett karbantartási munkálatok miatt augusztus 12-étől 31-éig jelentősen módosul a nemzetközi vonatok menetrendje a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon. 

Eredeti menetrendjéhez képest a vonatok többsége Bécs felé korábban, Budapest felé később, valamint rövidített útvonalon közlekedik. A menetrendi változások a belföldi vonatok közlekedését – néhány kivétellel – nem érintik. A Budapestről Bécs felé közlekedő Railjet express vonatok az eredeti menetrendjükhöz képest harminc perccel korábban, napközben Budapest-Kelenföldről indulnak. A Kálmán Imre EuroNight az eredeti menetrendjéhez képest ugyancsak harminc perccel korábban, 20.10-kor indul a Keleti pályaudvarról. A Bécs felől Budapestre közlekedő Railjet express vonatok, valamint a Kálmán Imre EuroNight eredeti menetrendjeikhez képest harminc perccel később közlekednek. A Railjetek napközben csak Budapest-Kelenföldig közlekednek.

Augusztus 13–15. és 19–21. között az első Budapestre tartó Railjet egy órával korábban, a Kálmán Imre EuroNight pedig másfél órával később közlekedik. A változásban érintett vonatok menetrendje ezen a webhelyen érhető el.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek