Ingyenes szurkolói buszjáratokat indít, vasúton pedig kapacitást növel a Forma–1-es Magyar Nagydíjra a MÁV–Volán-csoport

MTI/iho   ·   2024.07.16. 09:25

A H8-as HÉV megnövelt kapacitással közlekedik, a Volánbusz ingyenes szurkolói járatokat indít, esténként pedig az emeletes KISS és modern Flirt motorvonatok segítik a hazajutást Gödöllőről július 19-e és 21-e között.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a Magyar Nagydíj alkalmából F1 Travel Pass néven is megvásárolható Pest Vármegye24 napijegy a MÁV–Volán-csoport minden érintett helyközi járatán érvényes, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járataira pedig a harmincnapos Pest vármegyebérletet érdemes megváltani.

A Csoport a Budapestre utazóktól azt kéri, hogy a gördülékenyebb hazajutás érdekében Gödöllőn a Volánbusz különjáratairól a MÁV-Start modern és klimatizált motorvonataira szálljanak át, melyek harminc–negyven perc alatt érnek a Keleti pályaudvarra, ezzel is tehermentesítve a MÁV-HÉV várhatóan telített szerelvényeit.

A jegyvásárláshoz érdemes a MÁV applikációt használni, az utazás megtervezéséhez pedig az EMMA (emma.mav.hu), a vadonatúj térképes útvonaltervező nyújt segítséget.

A Magyar Nagydíjat érintő minden információ elérhető a https://www.mavcsoport.hu/F1 linken.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek