Kiégett egy busz Somogyjádon

iho/közút   ·   2019.07.10. 09:21

A HBweb információi szerint a kiégett jármű a PXE-735 rendszámú, 1999-es évjáratú Neoplan turistabusz, mely tavaly óta dolgozott Magyarországon.

Korábban írtuk:

Eddig ismeretlen okbók kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autóbusz Somogyjádon, a Fő utcában. A buszon több utas is tartózkodott, akik időben le tudtak szállni. A tűzhöz a kaposvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – jelenti honlapján a Katasztófavédelem.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.