Kigyulladt egy építés alatt álló hajó Balatonvilágoson

MTI   ·   2019.03.14. 11:26

Tűz keletkezett egy építés alatt álló hajóban csütörtök reggel Balatonvilágoson, az Erdősor úton – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője, Török Sándor. A dolgozók a további károk elkerülése érdekében az üzemből kivitték a szabadba a hajót és még a tűzoltók megérkezése előtt megkezdték a tűz oltását. A tüzet végül a helyszínre három kocsival érkező siófoki hivatásos tűzoltók oltották el. A mentők egy embert kivizsgálásra kórházba vittek.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Szállítmányozás Alternatív hajtás

Weights & Dimensions-módosítás: több teherautó, több szén-dioxid-kibocsátás és energiafelhasználás, magasabb baleseti kockázat, több költség

iho/közút   ·   2024.03.07. 12:00

Ha az Európai Parlament március 11-én megszavazza a közúti tehergépjárművek tömegéről és méreteiről szóló EU-irányelv (96/53) módosítására irányuló javaslatot, alááshatja az EU zöld megállapodásának (Green Deal) közlekedésre vonatkozó céljait.