Közlekedéslogisztikai konferencia Velencén

iho/közút   ·   2015.08.27. 08:45
logistics0

A konferenciának évek óta célja felhívni a figyelmet az értékteremtésre, az összefogás fontosságára, a tisztességes piaci magatartásra, a törvényi keretek betartására és a folyamatos fejlődés szükségességére. A szervezők olyan pontokat kerestek, amelyekkel biztosíthatóak ezen törekvések megvalósítása, a szakma gyakorlatias megoldásainak bemutatása, új irányzatokról információszerzés, a hatékonyságnövelési lehetőségek feltérképezése és közreadása, nem utolsó sorban a kapcsolatépítés lehetősége, kötetlen információcsere a szakhatóságok, minisztériumok rendszeresen jelenlevő vezetőivel.

Az idei konferencia újdonságaként Litkey Farkas tizenegyszeres Kékszalag győztes a humánfaktor fontosságáról, az együttműködési képességek létéről, vagy nem létéről tart előadást, illetve Nógrádi György biztonságpolitikai szakember a Kárpát-Medencét és Európát napjainkban feszítő biztonságpolitikai kérdéseket, lehetséges kiutakat elemzi. A két nap tematikái a következők: államigazgatás, logisztikai megoldások, gyakorlati logisztika. A konferencia egy közlekedéslogisztikai elnöki fórummal zárul, de legalább ilyen fontos, hogy átadják a logisztikai érdemrendet is.

A szakmai rész mellett sok egyéb érdekességet is tartalmaz a program: ki lehet próbálni a vitorlázás varázsát a Velencei tavon, az esti programban az Everdance előadása látható, a további kikapcsolódáshoz, a Pop Secret együttes biztosítja a zenét.

A konferenciára jelentkezni folyamatosan lehet. A szeptember 18-áig jelentkezők kedvezményt kapnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek