Lezárják a Lánchidat

iho/közút   ·   2012.10.25. 16:59

Október 28-án, vasárnap 15.00 és 17.00 óra között kerül sor a hagyományos lánchídi sétára az egészség hídja rendezvény keretében, ezért a Lánchíd és a Széchenyi István teret lezárják. A rendezvény miatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek – közölte a BKK.

A Lánchíd lezárásának idején a 16-os autóbuszok a Deák Ferenc tér felé a Clark Ádám térig változatlanul, majd a Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Krisztina körút–Döbrentei tér–Erzsébet híd–Váci utca–Irányi utca–Károlyi Mihály utca–Ferenciek tere–Petőfi Sándor utca–Bécsi utca–Erzsébet tér–József Attila utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Deák Ferenc tér útvonalon közlekednek.

A buszok ideiglenesen megállnak a Szarvas téren, a 86-os buszok megállójában, a Döbrentei téren, az 5-ös, 178-as és 86-os buszok megállójában, a 115-ös busz Ferenciek tere, Szervita téri és Erzsébet téri megállójában, valamint a 109-es busz Kőbánya alsó vasútállomás irányú Deák Ferenc tér megállójában. A Széchenyi István téri, a József nádor téri és a Deák Ferenc tér végállomás megállóhelyek kimaradnak.

A 16-os buszok a Széll Kálmán téri végállomásuk felé a Deák Ferenc tér–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Ferenciek tere–Szabad sajtó út–Erzsébet híd–Szarvas tér–Apród utca–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér útvonalon közlekednek ideiglenesen. Innen az eredeti útvonalon folytatják útjukat.

A buszok ideiglenesen a 109-es busz Kőbánya alsó vasútállomás irányú Deák Ferenc tér megállójában, a 7-es busz Ferenciek tere megállójában, a 8-as és 112-es buszok Erzsébet híd, budai hídfő megállójában, valamint a 86-os busz Ybl Miklós téri megállójában állnak meg. A Deák Ferenc tér végállomás, a Hild téri és a Széchenyi István téri megállók kimaradnak.

A 105-ös autóbuszok a Gyöngyösi utca végállomás felé a Clark Ádám térig változatlanul, majd a Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Krisztina körút–Döbrentei tér–Erzsébet híd–Váci utca–Irányi utca–Károlyi Mihály utca–Ferenciek tere–Petőfi Sándor utca–Bécsi utca–Erzsébet tér–József Attila utca útvonalon közlekednek.

Innen az eredeti útvonalon haladnak a járatok. A buszok ideiglenesen megállnak a Szarvas téren, a 86-os buszok megállójában, a Döbrentei téren, az 5-ös, 178-as és 86-os buszok megállójában, a 115-ös busz Ferenciek tere, Szervita téri és Erzsébet téri megállójában. A Széchenyi István téri, a József nádor téri megállóhelyek kimaradnak.

A 105-ös buszok az Apor Vilmos tér felé a Deák Ferenc tér–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Ferenciek tere–Szabad sajtó út–Erzsébet híd–Szarvas tér–Apród utca–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér útvonalon közlekednek ideiglenesen. Innen az eredeti útvonalon folytatják útjukat.

A buszok ideiglenesen a 109-es busz Kőbánya alsó vasútállomás irányú Deák Ferenc tér megállójában, a 7-es busz Ferenciek tere megállójában, a 8-as és 112-es buszok Erzsébet híd, budai hídfő megállójában, valamint a 86-os busz Ybl Miklós téri megállójában állnak meg. A Deák Ferenc tér, a Hild téri és a Széchenyi István téri megállók kimaradnak.

Kapcsolódó hírek