Lezárják a Lánchidat

iho/közút   ·   2012.11.16. 11:28

November 18-án, vasárnap 14 és 21 óra között forgatás miatt lezárják a Lánchidat és rövid időre megállítják a forgalmat a Széchenyi István tér északi részén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon. Emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek – közölte a BKK.

Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és Széchenyi István tér megállók maradnak ki. A 16-os buszok végállomását a lezárás idején az Erzsébet térről a Kiskörútra helyezik át, a villamos végállomása mellé. A 109-es autóbuszok végállomása Kőbánya alsó vasútállomás irányú megállójában lesz.

A 16-os és a 105-ös buszok a terelt útvonalon, Buda felé a Deák Ferenc tér megállóban (a 109-es autóbusz Kőbánya irányú megállójában), a Ferenciek tere megállóban (7-es autóbuszcsalád megállóhelyén), az Erzsébet híd, budai hídfőnél (8-as autóbuszok megállóhelye) és az Ybl Miklós téren (86-os autóbuszok megállóhelyén) állnak meg.

Pest felé a Szarvas téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), a Döbrentei téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), az Erzsébet híd, pesti hídfőnél (a 8-as autóbuszok megállóhelyén) és az Eötvös téren (a 2-es villamospótló autóbuszok megállóhelyén, az alsó rakparton) állnak meg a járatok.

Kapcsolódó hírek