Megvolt az első téli bringásreggeli

iho   ·   2016.12.07. 10:45
b69_PC060107

Ahogy a szervező, a Magyar Kerékpárosklub a honlapján írta: a fagyos idő ellenére is nagyon sokan elmentek a rendhagyó téli bringás reggelire. Nem számítottak rá, hogy ennyien lesznek, és sajnálják, hogy sokaknak már csak szűken jutott – az egyébként bringán szállított – pogácsákból és sütiből.

Szaloncukor is járt az érdeklődőknek. A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila fotóiból

A Kerékpárosklub a téli alkalmat az őszi 50 helyszínes reggeli után találta ki. „A nagy sikerű tavaszi és őszi bringás reggelik után itt az idő, hogy egy finom reggelivel vendégeljük meg azokat, akik télen sem tették le a bringát.” Ezúttal egy helyszínen, bevállalva a fagyokat, esetleg esőt vagy hót, az Erzsébet téren gyűltek össze a kitartó bringások. Az eseményen a Strike Bike pop up szervize alapvető téli beállításokat végzett, különleges finomságokkal, meleg italokkal, téli közlekedéi tanácsokkal, valamint szaloncukorral és Mikulással is várták az érdeklődőket.

Az Erzsébet téri helyszín

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.