Miért beteg a vasútmodellezés?

iho   ·   2015.02.20. 13:45
00kicsi

A vasútmodellezők körében egyre több kérdés fogalmazódik meg a szeretett hobbijuk jövőjét illetően. Vajon a gyártók is ugyanolyan fontosnak tartják a választék évről évre történő bővítését, mint a vásárlók? Egyáltalán vannak-e még vásárlók? Február eleje minden évben a nürnbergi játékvásárról szól, ahol ezekre a kérdésekre is választ kaphat a látogató. Az Indóház modellrovatának munkatársai és az online elérhető Vasútmodell TV stábja idén egy kissé keserédes filmet hozott össze, amelyben megpróbálják feltárni az okokat.

Persze a vasútmodellezés csodálatos világát nem ez a pesszimista légkör jellemzi, hisz erről tanúskodnak az online televízió további filmjei, amelyeket érdemes végignézni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.