Milyen fetish játékszereket használhatunk a mindennapokban?

iho   ·   2019.10.13. 01:47

A szadomazochizmusról

A szadomazochizmus egy összetett szó, ami a fizikai fájdalom kiváltására és annak elviselésére utal. A szadista hajlamú emberek a fájdalom okozásában találják meg a gyönyört, ami számukra fontos. Ezzel szemben vagy épp ezt kiegészítendő, a mazochista emberek a fájdalom eltűrésében, elviselésében találják meg a szexuális kielégülést. Éppen ezért, együtt emlegetjük a fenti fogalmakat, hiszen a legtöbb esetben kéz a kézben járnak.

Persze nem kell megijedni, hiszen ez nem jelent konkrét bántalmazást, sőt a szexnek ebben a válfajában alig, vagy szinte nem is történik fizikai fájdalom okozás. Ebben alapvetően a fetish pszichológiája az, ami már képes kiváltani a gyönyört a szadomazochizmus iránt érdeklődő személyekből.

A legtöbb esetben nem is csak a szexuális kielégülés a legfontosabb, hanem, hogy felfedezzék és megismerjék az egymáshoz fűződő szexuális viszonyaikat, ami a legtöbb esetben nem egyenlő, azaz eltér egymástól.

Az szadomazochizmus alapvetően nem más, mint egy fantázia a hatalomról, melyet elég gyakran átültetnek a gyakorlatba, persze kizárólag szexuális értelemben. A dolog pikantériáját a hozzá kapcsolódó érzések, érzékelések, a félelem, a kiszolgáltatottság, valamint az ezáltal kiváltott izgalom és megalázás okozza. Nem ritka, hogy azokban az esetekben, amikor a fájdalom is tapasztalhatóvá válik, a szenvedő fél a fájdalommal és a megalázottsággal együtt szexuális izgalmat, vágyat is érez magában. Ez lehetséges akár az erotikus asszociációknak köszönhetően, de akár csak önmagában a fájdalom miatt is.

A leggyakrabban használt eszközök

Az Erotikaszigetnél kapható fetish eszközök használati köre nagyban függ attól, hogy milyen mélységeit, illetve magasságait szeretné valaki megtapasztalni a szadomazochista szexnek. A kellékeket be lehet szerezni szettben, de akár egyesével is, attól függően, hogy mire van szükség. Még a kezdetekkor érdemesebb a puha bilincseket, kötözőket beszerezni, míg később már nyugodtan át lehet térni a kicsit durvább kötözőkre, vagy akár szájpeckekre is. A kikötözés egy komolyabb válfaja az ajtóra szerelhető hinta, ami kellő rugalmasságot biztosít bármilyen pozícióhoz.

Paskoló, korbács és fejmaszk? Mind érdekes és extrém fetish kellék, nem is beszélve a bimbócsipeszekről és az elektroszexről.

Többet szeretnél tudni a fetish és a szadomazochizmus világáról? Vesd bele magad és döntsd el, hogy neked való-e vagy sem!

Kapcsolódó hírek