Nem engedett felszállni egy sáros ruhájú gyereket Zsámbékon egy buszsofőr

iho/közút   ·   2019.01.25. 14:49

A csütörtöki esetet a kisfiú édesanyja tette a nyilvánosság elé a Facebookon. A gyerek az iskola végeztével a Volánbusz 784-es járatához igyekezett, hogy a tizenkét kilométerre található otthonába utazzon haza, amikor a jeges úton megcsúszott és elesett. Ennek következtében megsérült az arca és a keze, a kabátja és a nadrágja pedig sáros lett. A buszsofőr emiatt nem engedte felszállni a járműre.

Az anyuka szerint az lett volna emberséges tett a buszsofőr részéről – a szabályok betartása mellett –, ha a fiút megkérte volna, hogy a sáros ruhában ne üljön le, vagy vegye le a kabátot, hogy ne piszkítsa össze a járművet.

A Volánbusz az Index megkeresésére azt közölte: a bejelentés kapcsán vizsgálatot indítottak, és az érintettek szíves elnézését kérik a történtek miatt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.