Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás Veszprémben: vár a bütykölde is!

iho/vasút   ·   2023.07.05. 16:40
mozdonyok

A Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub szervezésében megrendezett Eurotrack 2023 kiállítás július 8-án és 9-én, 10 és 18 óra között lesz látogatható.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat részeként, a Március 15. utcai sportcsarnokban megrendezendő kiállításon a hazaiak mellett angol, holland, német, francia, osztrák, olasz, horvát, román, szlovák, szlovén klubok munkáival ismerkedhetnek meg a látogatók.

Az idén 35 éves Eurotrack szövetség tagjai, partnerei többek között szeretnék összeállítani Magyarország legnagyobb nemzetközi modul terepasztalát. A kiállítás egy különálló részén Magyarország keskenynyomközű gazdasági vasútjai elevenednek meg, H0e méretarányban, valamint egy N-es méretarányú terepasztal rendszer is látható lesz.

Modellépítési és modellezési bemutatók is színesítik a programot, továbbá a Viessmann modellgyártó cég jóvoltából a helyszínen gyerekek és a felnőttek egyaránt kipróbálhatják kézügyességüket a „bütyköldében”. Aki pedig el akarja kezdeni a vasútmodellezést vagy éppen bővíteni kívánja a meglévő készletét, az a Vasútmodell Center modellezési szaküzlet kínálatából válogathat majd.

Az esemény elővételben 1800, helyszínen váltva 2000 forintos belépő megváltásával látogatható, 6 éves kor alatt a belépés díjtalan.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek