Ötvenkét Volvóval frissült a DAKK-flotta

MTI/iho   ·   2015.02.20. 18:45
kmet_dakk0

Ezekből mutattak meg Kecskeméten néhányat. Az ötvenkét új Volvóból tizennyolc a kecskeméti üzemegységé. Fekete Antal, a DAKK Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: a buszok Kecskemét ötven kilométeres körzetében az elővárosi közlekedést segíti, figyelemmel a Mercedes-Benz kecskeméti gyárába bejáró dolgozókra. A vezérigazgató adatai szerint a gyár indulása óta 1,5 millió kilométerrel nőtt a kecskeméti agglomerációban a menetrendszerű buszok által megtett út.

Felvételünkön egy majdani rendszeres használó is látható. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Ujvári Sándor)

A vezérigazgató kiemelte, hogy az átadott autóbuszokat környezetkímélő, euro 6-os motorral szerelték. Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a DAKK Zrt.-t a város fontos stratégiai partnerének nevezte. Utalt arra, hogy a város saját beszerzéssel is hozzájárul a közlekedés fejlesztéséhez, az általuk uniós pályázati segítséggel vásárolt buszokat is a DAKK-kal közösen működtetik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek