Pályafelújítás Horvátországban: két IC-n pótlóbuszozni kell

iho/vasút   ·   2014.11.16. 10:10

Horvátországban pályafelújításokat végeznek, ezért vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat egy szakaszon. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, együttes elhelyezést és kerékpárszállítást viszont ebben az esetben nem tudnak vállalni a vasúttársaságok.

November 17-én, 18-án, 20-án, 21-én, 23-án, 24-én, 26-án és 27-én a Budapest-Déli–Zágráb–Budapest-Déli közötti Agram InterCity vonat mindkét járatát, illetve a Zágrábból Budapest-Keleti pályaudvarra közlekedő Rippl-Rónai InterCity vonat utasait Gyékényes és Koprivnica között vonatpótló autóbuszok szállítják. November 16-án, 19-én, 22-én és 25-én a Budapest-Keleti–Zágráb közötti Rippl-Rónai InterCity vonat csak Koprivnica állomásig közlekedik, a Koprivnica–Zágráb közötti utazáshoz a Horvát Vasút a Koprivnicáról 19.41 órakor induló, és Zágrábba 20.49 órakor érkező vonatot biztosítja. November 17-én, 20-án, 23-án és 26-án ugyancsak a Budapest-Keleti pályaudvarról induló Rippl-Rónai InterCity vonat helyett Gyékényes–Koprivnica állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről,ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek