Pneumatika a világhálón

iho   ·   2018.06.26. 12:56

Mostantól a pneumatikai specialista Aventics szerviz- és termékportált kínál Magyarországon az ügyfeleinek. A felület gyors és egyszerű információt nyújt a komponensekkel és megoldásokkal kapcsolatban, mind a mérnökök, mind a vásárlás igényeihez igazodva. Ugyanakkor az egyszerű struktúrájú portál gyors rendelési folyamatokat tesz lehetővé a weboldalon. Az iparági portál az Original Equipment Manufacturer (OEM), a kereskedőknek, valamint az ipari automatizáció, a haszongépjármű-, az élelmiszer-, a vasúti jármű-, az orvosi, az energetikai- és a hajózástechnikai társaságok mérnökirodái számára készült.

Az új portál révén az Aventics különösen a kis- és középvállalkozások igényeit elégíti ki. Június végéig az Aventics új portált nyit Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon. Az Aventics ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják a megoldást. Ősztől az új portál Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek