Repülővel a horvát tengerpartra

iho/repülés   ·   2012.03.02. 11:45

A horvátok érdeklődnek a pogányi reptérrel való együttműködés iránt. Pécsről két tengerparti járatot is indítanának a turisztikai szezonban.

A horvát nemzeti légitársaság képviselőivel tárgyalt Dragovácz Márk, a pécs-pogányi reptér igazgatója, és Keszkenyős Imre pécsi vállalkozó, azon baranyai civilek szószólója, akik a reptér jövőjéért dolgoznak – írja a Bama.hu.

A lap megtudta, a szerdai horvátországi találkozón elhangzott: a horvátok érdeklődnek a pogányi reptérrel való együttműködés iránt. Szomszédaink Pécsről két tengerparti járatot is indítanának a turisztikai szezonban, egyet leghamarabb csak jövőre, a másikat azonban akár már idén – erről heteken belül döntés születhet.

Jövőre egy olyan járat indulhat, amely csatlakozna egy menetrend szerinti járathoz, amely egy nagy európai repülőtér és a horvát főváros légikikötője között közlekedik.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.