Siklóernyősök ütközése – videó!

MTI/iho   ·   2014.10.06. 10:07
csolnok_cim

Siklóernyősök sérültek meg vasárnap Csolnokon, egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba - közölte az MTI. A balesetben egy siklóernyős súlyosan, egy másik könnyebben sérült meg.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két sportoló a felrugaszkodás után, a csolnoki pálya rajthelyéről esett le. Az Index azonban közreadott egy youtube-os  videót, amiből az látszik, hogy a starthelytől távolabb ütköztek egymásnak, és ezért zuhantak le.

A felvételen az is jól látszik, hogy a sportolók egyike mentőernyőt nyitott.

A súlyos sérültet tűzoltók vitték hordágyon a mentőhelikopterhez. A könnyebben megsérült siklóernyőst társai lekísérték a hegyről, majd mentőautóval vitték kórházba.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.