Sinohiba Zentán

Tripolszki Dalibor   ·   2013.09.05. 09:30
00

Szeptember 3-án, kedden fekve maradt Bogaras állomáson a 4511 számú, Szabadkáról Zentára közlekedő sínbusz. Némi bütykölés után Zentára be tudott még futni, de onnan tovább már nem ment. Emiatt kimaradt a 4510 számú személyvonat, ugyanis ugyanennek a motorvonatnak kellett volna visszamennie Szabadkára. A segélygépként kirendelt 812-174-es pályaszámú motorvonat Kikindáról érkezett 9 óra előtt pár perccel, majd összekapcsolódás után elvontatta a beteg 812-302 pályaszámú sínbuszt.

A pórul járt szerelvény Zentán<br>A képre kattintva fotógaléria nyílik<br>(a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.