Szántottál már Ikarussal?

iho/közút   ·   2017.08.20. 16:15
FIS-540_2017_kicsi

A FIS-540 rendszámú ráncajtós Ikarus 260 többször is szerepelt már nálunk: 2012-ben még veszélyben forgott az élete, de aztán Béke Tóninak köszönhetően megmenekült, és valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy tavaly a hajdúböszörményi traktorhúzó versenyen láthatjuk viszont.

Nos, a jelek szerint nem csak egyszeri alkalomról volt szó: Tóni idén is megmérettette magát és 34 éves Ikarusát a versenyen, amit erre a jeles alkalomra alaposan fel is tuningolt. Az első videóban ő maga mondja el, mi is változott az egykori BKV-s vason, a második videóban pedig a hajdúböszörményi szereplése látható.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.