Szedőtörés Karcagnál

iho   ·   2014.02.17. 15:48

Olvasónk írta: az utastájékoztatás nem állt feladata magaslatán Debrecenben. A Szabolcs IC – a menetrendi információk szerint a szerelvényforduló késése miatt – Nyíregyházáról is jó másfél óra késéssel indult, azonban nem arra a vágányra érkezett a hajdúsági megyeszékhelyen, amelyikre meghirdették. Az aluljárón az utolsó pillanatban átrohanó utasok épp hogy elérték a vonatot indulás előtt.

Korábban írtuk:

A Kolozsvárról Budapestre tartó Ady Endre IC mozdonyának áramszedője adta meg magát, többórás késéseket okozva. Karcag és Püspökladány között teljes vágányzárat rendeltek el, a vonatok utasait pótlóbuszok szállították. Az egyik vágány fölött már délután egyre végeztek a helyreállítással, de a torlódások elkerülése érdekében csak a gyors- és intercity-vonatokat engedték át a szakaszon, váltakozó irányban, a személyvonatok helyett továbbra is a buszok közlekedtek. A másik vágány fölött délután háromra fejezték be a munkát, a távolsági vonatok közlekedése várhatóan öt óra körül állhat helyre.

A screenshot délután háromkor készült

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek