Tehervonat gázolt Berettyóújfalunál

iho/biztos út   ·   2017.01.16. 13:33

Hétfőn késő délelőtt Berettyóújfalu állomáson behaladás közben egy tehervonat elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a baleset következtében életét vesztette. A helyszínelés idejére Berettyóújfalu és Mezőpeterd között a vágányt lezárták. A két állomás viszonylatában az ideiglenes korlátozás alatt pótlóbuszok közlekednek. A tehervonat a 47-es főút Dózsa György utcai vasúti átjáróját is elzárja. A Püspökladány–Biharkeresztes szakaszon utazóknak negyven-hatvan perccel hosszabb menetidővel és forduló késésekkel kell számolniuk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Nagyvasút Vasút

Elhárulhatnak az akadályok az uniós hosszútehervonat-projekt megvalósulása elől

iho/vasút   ·   2024.03.05. 12:00

Az Európai Parlament TRAN bizottsága egyhangúan jóváhagyta az uniós vasúti infrastruktúra kapacitásának optimalizálását sürgető javaslatot. A terv több árut juttat a vonatokra – ez a Green Deal kulcsfontosságú eleme – a kiterhelt vasúthálózaton jelentkező problémák felszámolásának és a tehervonatok útvonalának szisztematikusabb tervezésének az igényével. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb.