Terelik a tápéi járatokat

iho/közút   ·   2019.04.18. 15:40
tape_kicsis

Szeged helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében az Irinyi János utca lezárása miatt április 23-án, kedd üzemkezdettől előreláthatóan május  27.  hétfői  üzemzárásig  a  73-as,  73Y-os,  90F  és  92E  jelzésű autóbuszok terelőúton közlekednek, tette közzé értesítését a DAKK honlapján.

A járatok a terelés ideje alatt nem érintik a Hajós utcai, a Felső  Tisza-parton a Tabán utca, Etelka  sor, Városi  Stadion és Duna utca megállóhelyeket.

A majdnem egy hónapig tartó terelés áttekintő térképe (forrás: DAKK Zrt.)

A  terelőútvonalon  Fecske utca–Csillag tér–Gábor Áron utca–Petőfitelep, Fő tér elnevezésű  megállóhelyeken,  valamint  a  Csap  utca  és  Irinyi  János  utca kereszteződésében  kijelölt  Irinyi  János utca ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

A járatok Petőfitelep, Fő tér megállóhelyen a Tápé irányába közlekedő 73Y-os jelzésű autóbuszjáratok kocsiállásán állnak meg.

Részletes tájékoztató a DAKK oldalán.

Április 23-tól majdnem egy hónapig a tápéi járatok a Felső-Tisza part helyett a Szilléri sugárúton járnak (illusztráció: Bohus Dávid)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek