Új Wizz-bázis Grúziában

iho   ·   2016.02.17. 08:58

A Wizz Air bejelentette, hogy szeptembertől új bázist fog üzemeltetni Kutaisziben a David the Builder Nemzetközi Repülőtéren egy A320 repülőgéppel és hét új európai járattal.

A Wizz Air közleménye jelzi, a társaság heti két alkalommal repül Kutaiszi és Berlin Schönefeld, München Memmingen, Milánó Bergamo, Dortmund, Larnaca és Szófia célállomások között, míg a Kutaiszi-Thesszaloniki járat heti háromszor repül majd. Az új célállomásokkal a Wizz Air grúziai hálózata nyolc országot ér el tizenegy útvonalon. A járatokra a jegyek 24,99 eurótól foglalhatók.

A kertjeiről és fákkal szegélyezett utcáiról híres Kutaiszi Grúzia második legnagyobb városa. Leghíresebb látványossága a XI. századi Bagrati katedrális, mely az UNESCO világörökségi helyszínei közé tartozik. A Wizz Air 2012 óta működik Kutaisziben, ahol azóta több mint félmillió utast szállított.

A bázisindítás részleteiről a Tbilisziben tartott mai sajtótájékoztatón számolt be Grúzia miniszterelnök-helyettese és egyben a gazdaságért és a fenntartható fejlődésért felelős minisztere, Dimitrij Kumszisvili és a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója, Owain Jones.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek