Változások Mogyoród térségében: lezárják a Gödöllői úti vasúti átjárót

iho/közút   ·   2023.06.30. 11:10

Az egyetlen mogyoródi HÉV átjáró lezárása miatt több autóbuszjárat közlekedési rendje módosul.

Jelentősen átalakul a forgalmi rend Mogyoródon, a Gödöllői úti vasúti átjáró lezárása miatt. Június 30. 22 órától július 10. 16 óráig karbantartási munkálatok miatt teljes szélességében lezárják a Mogyoród HÉV-állomás Budapest felőli végén található átjárót. Az egyetlen mogyoródi átkelő lezárása miatt a közúti járművek jelentős kerülőre kényszerülnek: a MÁV-HÉV a Kerepes szilasligeti részén található Sólyom utcai átjárót ajánlja a közlekedőknek.

A lezárás több Volán autóbuszjáratot is érint.

  • Július 3-a és 10-e között, egy héten át a 317-es Gödöllő–Mogyoród–Újpest-városkapu viszonylatú autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Mogyoród, HÉV-állomás és Gödöllő, Szabadság tér megállóhelyeket, utóbbi helyett Gödöllő, Szökőkútnál áll meg.
  • A 324-es Dunakeszi–Fót–Mogyoród–Gödöllő viszonylaton közlekedő autóbuszok, ugyancsak július 3-a és 10-e között rövidített útvonalon, Dunakeszi és Mogyoród, HÉV-állomás között közlekednek, több járat indulási ideje módosul. Gödöllő felé a H8-as HÉV igénybevételét javasolják.
  • Ugyancsak változik július 1-2. és 8-9. között (két hétvégén) a 321-es Újpest-városkapu és Mogyoród, HÉV-állomás, illetve a 326-os Fót–Mogyoród autóbuszjáratok menetrendje.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek