Egy hétre zár az Élessarok

iho   ·   2014.02.11. 09:26

Egy héten át csak busszal juthatunk el az Új köztemetőig, és a Maglódi út többi, kisebb-nagyobb fontosságú intézményeiig. Az 1-es, 3-as villamosprojekt építési idejére terveztek ugyanis több közműfelújítást, az Élessaroknál február 15-22. között a vízvezetéket újítják fel.

Kőbánya emblematikus villamosainak útja a Kőrösi Csoma Sándor útnál véget ér erre a hétre: a 28-as az eddiginál sűrűbben, de változatlanul a Mázsa térig, a 37-es – forgalomtechnikai okokból ritkítva – az Élessarokig jár a Blaha Lujza tértől. Új pótlóbusz indul 28-37V jelzéssel Kőbánya alsótól (Kőbánya városközpont) az Új köztemetőig. Az Izraelita temetőt a 68-as vagy a 202E busszal lehet megközelíteni, az átszállási kapcsolatok javítására a 85E autóbuszra a Maglódi út több (Jászberényi út, Gitár utca, Kada utca) megállójában is át lehet szállni.

Némileg módosul a közúti forgalom rendje is: a Fehér út felől a Jászberényi út irányába tartó, visszaforduló sávot lezárják, helyette új, kétsávos visszafordító épül, a Kőrösi Csoma Sándor út felé csak egy sáv lesz járható.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek