Hegymenetben halad a hármas

Kemsei Zoltán   ·   2014.03.19. 10:10
00kicsi

A kritikus pontok a 3-as villamos felújításánál mindenképp az útátjárók, kereszteződések. Az Élessarok okozza a legnagyobb problémát: itt a Fehér út, a Kőrösi Csoma Sándor út és a Jászberényi út forgalmát, valamint a Kolozsvári utca felől érkező 37-es villamosok közlekedését kell minél kevesebb akadállyal megoldani. A Harmat utcánál a 85-ös, 185-ös, a Halom utcánál a 9-es, 217-es buszoknak kell fenntartani a kanyarodási lehetőséget, és a kórházat, a Szent László Gimnáziumot, a művelődési házat, valamint az ATV székházát is megközelíthetővé kell tenni a gépkocsiknak. Innen ered tehát a pályaépítés „foltossága”, a közúti közlekedést az utolsó pillanatig lehetővé kell tenni.

Úgy tűnik, a Liget téren semmi sem változott<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

A 3-as villamos felújításával több cikkünk is foglalkozik, tekintse meg őket!
Feltúrták Kőbányát
A Zalka egy hónapja
Csak zöld tárcsa lesz a Fehér úton
Kőbánya, ahol mindig zöld (lesz) a fű
Mintha elvágták volna
Mi a helyzet a Kápolna utcában?

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.