Prága–Brüsszel járat elindítására készül a RegioJet, partnere a holland European Sleeper start-up lesz

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2021.04.08. 09:00
RegioJet sleeping 3

Az éjszakai járat kora este indulna Prágából, Brüsszelbe pedig a délelőtti órákban érkezne.

Akár már jövőre beindulhat egy újabb éjszakai vasúti járat Prága, Berlin, Amszterdam és Brüsszel között. A RegioJet cseh magánvasút és a hollandiai European Sleeper társaság koprodukciójában valósulna meg a vasúti járat. Jelenleg az érintett országok vasúti hatóságaihoz fordultak a menetvonal-kérelemmel.

Az Astrákban beépített képernyők várják az utasokat, zene, filmek, játékok, és még sok minden más elérhető rajtuk

A járat koraeste indulna Prágából, a délelőtti órákban érkezne meg Brüsszelbe. Visszafelé is hasonló időfekvéssel számolhatunk. A vonatban nappali és fekvőhelyes kocsik is lesznek. A RegioJetnél megszokott szolgáltatásokat kapják az utasok, így ingyenes wifi, kávé és üdítő korlátlan mennyiségben benne lesz az árban. A menetjegyek áráról egyébként még nem nyilatkoztak, csak annyit közöltek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtják majd a lehető legkedvezőbb áron. A cseh magánvasút-társaság információi szerint a jövőben a European Sleeperrel közösen további éjszakai járatbővítéseket terveznek a közép-európai térségben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek