Szombattól busz pótolja a HÉV-et Békásmegyer és Szentendre között

MTI   ·   2019.06.13. 13:35

Szombattól pótlóbusz jár a szentendrei (H5) HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között pályafelújítás miatt – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t. A HÉV július 7-éig csak a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekedik. Szentendre és Békásmegyer között H5 jelzésű pótlóbusszal, Szentistvántelep és Pomáz érintése nélkül a H5E jelzésű expresszjárattal, Pomáz és Békásmegyer között pedig a H5A jelzésű busszal is lehet utazni. A H5 és a H5E buszokra Békásmegyeren a Csobánka téri buszfordulóban, Szentendrén pedig a Volánbusz-pályaudvar 8-as kocsiállásánál, a H5A-ra Békásmegyeren szintén a Csobánka téri buszfordulóban, Pomázon pedig a Volánbusz pályaudvaron lehet felszállni. A buszokon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek, és kerékpár is szállítható rajtuk. A HÉV-pótlás miatt Békásmegyeren a 160-as buszra a megszokottnál előrébb, a 960-as éjszakai járat megállójában lehet felszállni.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.