Vágányzárak a következő hetekre

Arnold Balázs   ·   2011.11.19. 17:30
kiskep_vgz

Végükhöz közelednek az őszi pályafenntartási munkák a vasúton, már csak elszórtan kell vágányzárakra számítani. A részletes vágányzári hirdetményeket a dátumokra, viszonylatokra kattintva olvashatják.

November 21-én és 22-én a reggeli, illetve esti órákban pályakarbantartást végeznek Celldömölk és Sárvár között, ezért Szombathely–Veszprém és vissza viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje módosul, illetve Celldömölk és Sárvár között a vonatokat buszokkal pótolják. Az autóbuszok minden esetben Ostffyasszonyfán fordulnak.

November 22-től 23-ig a Miskolc–Tornanádaska vonalon módosul a menetrend, valamint Sajóecseg és Edelény állomások között minden vonatot autóbuszokkal pótolnak, mert a Sajó fölötti provizóriumot elbontják, helyette kerethidat építenek be.

Edelény közelében robog a Bézé-kígyó Vörös Attila felvételén

Pályafelújítást végeznek, ezért november 24-től 30-ig Dombóvár és Kaposvár között éjszakánként kell buszos pótlásra számítani.

November 28-án és 29-én Aszófő és Balatonakali-Dörgicse között két késő esti vonatot pótolnak buszokkal.

November 30-án éjszaka Kaposvár és Jákó-Nagybajom között kell buszos pótlásra számítani.

Pályafelújításnál segédkezik a 151-es szergej. A gépet Vörös Attila örökítette meg Batén

Ahogy azt már korábban is megírtuk, továbbra is módosított menetrend van érvényben november 30-áig az Abaújszántó–Hidasnémeti vasútvonalon. Hídmunkák miatt minden vonat helyett autóbuszok közlekednek.

Kapcsolódó hírek