A Malév törzsutasok átléphetnek az airberlinbe

iho/repülés   ·   2012.02.10. 17:50
cim330

A megszűnt magyar légitársaság, a Malév utasai törzsutasszintjüket azonnal átvihetik az airberlin törzsutas programjába, a topbonusba. A Duna Club tagjai 2012. május 31-ig jelentkezhetnek a topbonus programba, így ők is élvezhetik Németország második legnagyobb törzsutas programjának előnyeit – hangzik a légitársaság közleménye.

(fotók: airberlin)

A Duna Club programból a topbonus programba való átjelentkezéssel kapcsolatos információkat az érdeklődők az airberlin.com/dunaclub oldalon találják meg. A regisztrálást követő 14 napon belül a résztvevők postai úton megkapják a Duna Club szintjüknek megfelelő topbonus kártyát. A topbonus programnak jelenleg több mint 2,8 millió résztvevője van, akik exkluzív előnyökben részesülnek számos topbonus partnernél, pl. szállodákban, autóbérlés során, biztosítási szolgáltatások vagy folyóiratok esetében. Az összegyűjtött mérföldek ingyenes utazásokra, illetve airberlin Business Class Upgrade (üzleti osztályú felminősítés) céljára lehet beváltani.

A légitársaság 2012. március 20-ára tervezett csatlakozása a oneworld légiszövetséghez még vonzóbbá teszi a topbonus programot a törzsutasok számára. Az airberlin törzsutas programjával kapcsolatos további információkat online az airberlin.com/topbonus oldalon talál – olvasható a társasáűg közleményében.

2012. február 6. óta az airberlin naponta indít járatokat Berlinből Budapestre kiváló Európán belüli csatlakozásokkal.

Az airberlin Németország második legnagyobb légitársasága, flottája 170 gépből áll, amelyek átlag kora 5 év, így elmondható, hogy az airberlin rendelkezik Európa legfiatalabb flottájával. Az airberlin 40 ország 162 repülőterére szállít utasokat, 2011-ben több mint 35 milliót.

Kapcsolódó hírek