A MÁV-Start visszavonta marketingkommunikációs közbeszerzését

MTI/iho   ·   2015.07.28. 11:19

A MÁV-Start Zrt. visszavonta marketingkommunikációs ügynökségi feladatok ellátására kiírt közbeszerzési eljárását – derült ki a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számából. A személyszállító vasúttársaság még július elején indított tárgyalásos közbeszerzést a marketingkommunikációs ügynökségi feladatainak ellátására. A kiírás szerint a keretösszeg nettó 125 millió forint, amelyet megduplázhatnak, de a második nettó 125 millió forint felhasználására az ajánlatkérő nem vállalt volna kötelezettséget.

A feladatok között szerepelt – egyebek mellett – az átfogó PR-stratégia kidolgozása, médiakampányok tervezése, a médiavásárlás és a PR-szakértői konzultáció is. A tenderre július 31-ig lehetett volna jelentkezni. A MÁV Zrt. az MTI érdeklődésére a visszavonást azzal indokolta, hogy a MÁV-Start az új motorvonat-beszerzéshez kapcsolódó marketingkommunikáció miatt átstrukturálja a feladatait, azok ütemezését és nagyságrendjét. Megjegyezték: a törvényi előírások értelmében a beadási határidő előtt a kiíró bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja az ajánlati felhívását.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek