A TnT Szentendrén

iho   ·   2015.06.03. 09:56

A klub N (1:160) léptékű, amerikai modulrendszere most lép először a nagyközönség elé. A hosszú asztalon az Egyesült Államok jellegzetes vonatai közlekednek majd. A H0 léptékű, húszméteres német tematikájú modulrendszeren kívül a városi közlekedés is megjelenik a villamosos terepasztalon. A gyermekeket favonat és irányítható terepasztal várja, természetesen modellek, kiegészítők vételére és eladására is lesz lehetőség.

A kiállítás június 5-7. (péntek-vasárnap), 10-18 óra között látható a szentendrei V-8 Uszoda-, és Szabadidőközpontban, a Kálvária út 16/c alatt. Belépődíj felnőtteknek 600, gyermekeknek 400 forint, pénteken az előre bejelentkezett óvodás és kisiskolás csoportoknak fejenként 300 forint.

A plaktára kattintva további kedvcsináló fényképek tekinthetők meg

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek