Álom Ázsiában: a Genting Dream luxusabb a luxusnál

iho/hajózás   ·   2016.08.21. 13:45
getting_dream0

A Genting Dream 335,35 méter hosszú, szélessége 39,7 méter, bruttó űrtartalma 151 ezer 300 (a bruttó űrtartalom egy, a hajók összes belső térfogatát jellemző, dimenzió nélküli mérőszám). A végsebessége több mint 23 csomó. Több erkélye van, mint egy tízemeletes panelháznak. Éttermeit, kaszinóit fölösleges számolni. A legkisebb luxuskabinja 32 négyzetméter, és van száz olyan lakosztálya, amelyeket össze lehet nyitni, ha nagy lenne a család, akkor sem kell szűkölködni.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Daily Mail)

Annak nem mertünk utánajárni, mennyi lehet vele egy körutazás, valószínűleg egyszerűbb pincérnek, takarítónak elszegődni rá, mint összespórolni a jegy árát...

A hajó Németországban készült el, a Meyer hajógyár dokkjából az észak-németországi Papenburgban a malajziai Genting Group megrendelésére. Még egy kicsit a környéken pihen, ősszel indul el Ázsia felé.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek