Angol különvonat: a szolnoki menet

iho   ·   2015.07.06. 11:15
00kicsi

Na nem csak úgy keresztülsuhantak a szolnoki személypályaudvaron holmi alföldi pusztaparádéra igyekezve; olyan programban volt részük, amelyért bármelyik magyar rajongó is mindent megadna. A Járműjavítón kívül jártak a megyeszékhely szinte összes iparvágányán: a papírgyárin (BI-KA Logisztika Kft. telephelye), az Alcufer és a H-Beton sínpárjain, illetve az úgynevezett finomrendezőn (gyorsteher-fogadón), a magasfogadón és a déli ipartelepi rendezőn is. A vonóerőt a Floyd 003-as Sulzere adta, de egy rövid szakaszon besegített a Start Dácsiája is.

A BI-KA Logisztika Zrt. telepére érkezik a különvonat<br>A képre kattintva fotógaléria nyílik<br>(Joó Ferenc felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Terepasztalcsodák Szolnokon

MTI/iho   ·   2024.02.25. 14:00

Csaknem kétezer négyzetméteren tíznél is több terepasztallal várják a látogatókat a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon március 15. és 17. között az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.