Árokba hajtott és felborult egy busz Jászberénynél

iho/közút   ·   2018.02.13. 15:01

Hat ember könnyebb sérülést szenvedett kedd délután, amikor árokba hajtott és felborult egy munkásokat szállító autóbusz a 31-es főúton, Jászberénynél – közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltsége az MTI-vel. Az autóbuszban a sofőrrel együtt negyvennyolcan utaztak. A sérülteket a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház sürgősségi osztályára vitték a mentők. A hat sérültről röntgenfelvételek készültek, az eddigi információk szerint súlyos, életveszélyes sérülése egyiküknek sincs, agyrázkódást, csukló- és karsérülést szenvedtek.

Korábban írtuk:

Árokba hajtott és ott felborult egy autóbusz a 31-es főúton, Jászberény külterületén, a 75-ös kilométernél. A jászberényi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A busz mintegy negyven utasa közül a mentők több sérültet is vizsgálnak. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentesítő járat megérkezéséig az utasok egy közeli telephelyen várakoznak – jelenti honlapján a Katasztrófavédelem.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek